Fiber

Skärmklipp_16_06_12
Efter fiaskot med Telias fibersatsning, som bekant lades ned innan anmälningstiden hade gått ut har en ny aktör klivit in på marknaden.
Företaget heter Fibertjänst och tror sig kunna klara av det som Telia inte gjorde genom att bryta ned Värmdö till mindre områden. De behöver ca 50% anslutna fastigheter för att kunna dra igång och de är övertygade om att det skall gå fint. Det område som de benämnt Hölö blir anslutna nu på hösten och där var anslutningsgraden 44%. Vårt område är benämnt ”Höl”.

Idag var det fibermöte i bygdegården och uppskattningsvis var det ett femtiotal personer på mötet som var informativt och med en bra frågestund på slutet.

Anslutningskostnaden är inte fastställd men kommer att ligga mellan 20.000 och 25.000 kr, den enda kostnad som tillkommer därefter är de tjänster du väljer. Rent tekniskt finns alltså möjligheten att teckna ett bredbands- och eller tvabonnemang i tre månader över sommaren och inte betala någonting för övriga året.

Gå gärna in på nedanstående länk för att läsa mer och fylla i en intresseanmälan. Intresseanmälan är på intet vis bindande.

Höl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *