MIDSOMMAR I GLÄNTAN?

Den 22 juni är det midsommar och vi i styrelsen för Söderskogen letar efter frivilliga som kan tänka sig att hjälpa till att anordna midsommarfirandet i gläntan.
Anna Sjödin, ordförande för Söderskogen , kommer att anordna midsommarfirandet om vi får ca 7-9 personer till som kan tänka sig att hjälpa till. Det är för tungt att fixa själv. Just nu är det tre stycken som har anmält intresse.

͠͠Upplägg
Klä midsommarstången med alla som vill (cirka kl. 9.00) innan alla beger sig hem för att inta sillunch. Sedan börjar midsommarfirandet ca kl. 15.00 då vi har dans runt midsommarstången, fem-kamp, tipspromenad (både för stora och små) samt lotteri och kaffeförsäljning.
Anmälan
Om du vill hjälpa till så uppskattar vi det då vi får ett traditionsenligt midsommarfirande i vårt område.
Anmäl till anna.k.sjodin@gmail.com

Styrelsen Söderskogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *