Påhälsning i området

Den 26 augusti fick vi in följande meddelande från en av våra medlemmar:

Hej!
Under natten så har vårat område haft påhälsning av några förvirrade själar. Dom har kommit med taxi ca kl 20:45 det har blivit bråk med taxichauffören, polisen har varit här 22:30 och hämtat några. Det blev dock några kvar i skogen. En av dom lånade en cyckel inne på området som jag tog ifrån honom vid Grandungevägen kl 00:45. Jag har ställt cyckeln vid fiberskåpet vid Söderbergsväg 2 om du som äger cykeln är en sommargäst så hör av dig till mig om du inte har möjlighet att hämta din cykeln så kan jag ta hand om den så länge. Cykeln är blekt röd med svart cykelkorg av märket Nishiki. Killen som kom cyklandes på den hade varit borta en lång stund på området, vet ej om han varit inne någonstans.

Rose-Marie, Söderbergsväg 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *