Com Hems arbeten på fiberanläggning

Com Hems entreprenör Thoman & Fuchs kommer att börja röra sig i vårt område för att åtgärda besiktningsanmärkningar på fiberanläggningen. Arbeten sker på byalagets mark och på installationer hos enskilda fastighetsägare.

Observera att åtgärderna gäller felaktigheter på själva fiberanläggningen. Inga vägåterställningsarbeten sker nu.

Arbeten längs Söderbergs väg
Den 11 november 2020 startar arbeten längs Söderbergs väg mellan Färjestigen och Grandungevägen. Arbetena innebär bland annat att läggningsdjupet justeras, felaktiga massor kring kabeln byts ut, skarvar på kabeln åtgärdas. Thoman & Fuchs är medvetna om att Mellanskogs timmer ännu ligger längs sträckan.

Förnyad besiktning på Kantarellstigen
På Kantarellstigen kommer förnyad besiktning av expert på fiberanläggningar ske då delar ligger ovan mark, saknar övertäckning, skarvar gått isär m.m. Representant från styrelsen kommer att delta.

Styrelsen

2 reaktioner på ”Com Hems arbeten på fiberanläggning

 1. Hej
  Vad jag förstår är det samma problem med fibern på Simon Ängs väg, vad jag förstår finns inte den vägen med i åtgärdsplanen. Är det någon som vet varför det är så, vad jag minns ligger den på c:a 20 cm djup
  mvh
  Rolle

  1. Hej!
   Tack för din kommentar.
   Frågan tas vidare till entreprenören Thoman&Fuchs.
   Vänligen
   Åsa Vikdahl (sekreterare)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *