Justerad årsavgift

Vid årsmötet 2017 togs det beslut om att höja årsavgiften med 1000kr. Anledningen går att läsa enligt protokollet från årsmötet 2017, du finner det här:Protokoll ordinarie årsmöte ramsmora byalag 2017, under §13 Förslag till budget och avgifter för 2017.

När årets faktura skickades ut i mars hade inte årsavgiften justerats till den nya summan vilket gör att alla har fått ytterligare en faktura på 1000kr. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att det inte skapar all för stor förvirring!

Notera att den nya fakturan på 1000kr ska vara inbetald den 30 april 2018 och ligger inte till grund för rösträtt (röstlängd) under årsmötet den 21 april.

Vid eventuella frågor var god och vänd dig till vår kassör Thomas Koos.

2 reaktioner på ”Justerad årsavgift

 1. Hmm kan tycka att det är lågt att detta inte står ett enda ord om detta på våra anslagstavlor!
  Sen att det inte heller finns ett ord om detta i den nya fakturan som nu kom..!
  Inte ens en hänvisning!!
  Så har man inte Internet, så skulle denna faktura slängas utav mig!
  Sen kan man tycka att tiden för betalning är väldigt kort..!

  Och att skriva till familjen koos har ingen effekt för från dem får man aldrig ett livstecken!
  =död kommunikation!

  Och justera era listor, hur mitt namn faktiskt stavas.!

  1. Hej Raymond!

   Tack för ditt meddelande/kommentar. Vi har tagit ett beslut om att styra om allt mer av informationen från anslagstavlorna till hemsidan då vi som sitter i styrelsen för Söderskogen inte befinner oss ute på Stavsnäs denna tid på året. Vi skulle verkligen behöva någon som är permanentboende med i styrelsen. Fortfarande inte intresserad?

   Jag kan hålla med om att det skulle ha framkommit ett tydligt meddelande tillsammans med fakturan som skickades ut. Dessvärre sköter vi inte dessa utskick själva utan vi har en ekonomifirma som gör dessa utskick åt oss. Det blev lite tokigt att företaget heter Sifferhäxan och fakturan skickades ut 1:a april så det fanns stor grund till misstro till att folk skulle tro att det var ett 1:a aprilskämt… Det ska vara samma tidsfrist på denna faktura som ordinarie faktura så det ska inte skilja sig åt.

   Från och med nu så är mitt tips att du kikar in här om du undrar över något och om du vill mejla dina frågor gör det till mig så ser jag till att svara så snart jag bara kan!

   Kommer du den 21a april på årsmötet? Skulle vara trevligt att få ett ansikte till ditt namn.

   Ha en fortsatt trevlig kväll.

   Vänligen,
   Anna Sjödin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *