Uppdaterad information ”Status på våra vägar”

Igår hölls det möte mellan AKEAB (som är totalentreprenör som utför uppdraget åt ComHem), LANCom (konsult som har uppdrag av AKEAB) och representanter från styrelsen. Mötet hölls för att få en uppfattning om vad som ska återställas nu när fiberdragningen är mer eller mindre avslutad. Vi fick en indikation på att det fanns flera nedslag som AKEAB själva noterade som icke godkända men vi gick en sträcka för att peka på specifika problem som vi har noterat i styrelsen. Mötet enades om att Ramsmora ska göra en sammanställning av brister som behöver åtgärdas – därför kommer det vara viktigt att så många som möjligt närvarar vid årsmötet den 21 april så vi kan få bästa möjliga bild av vad som ska åtgärdas.

Notera att om man har synpunkter på hur fiberdragningen har skötts innanför sin tomtgräns ska man vända sig direkt till Fibertjänst kundtjänst på denna länk: http://www.fibertjanst.se/kontakta-oss/

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *