Var uppmärksam!

Under natten till tisdagen fick en bil som stod parkerad vid Ramsmoras parkering (vid infarten till Söderbergs väg) påhälsning. Någon gång under natten har någon försökt att bryta upp tanklocket men det finns även misstankar om att försök till att bryta sig in i själva bilen också har skett. Så om man parkerar sin bil där över natten var uppmärksam!

Dessutom har flera iakttagit en blå Skoda köra runt i området klockan 03.40 på morgonen natten till igår. Så om man har grannar som inte är hemma var snälla och hjälps åt att hålla koll. Ser man någonting misstänksamt ring 114 14 (polisen) och berätta vad som har iakttagits så vi tillsammans kan hålla tjuvarna borta.

Fortsätt nu och njut av den fantastiska sommaren!

Styrelsen

2 reaktioner på ”Var uppmärksam!

 1. Hej! Under natten så har vårat område haft påhälsning av några förvirrade själar. Dom har kommit med taxi ca kl 20:45 det har blivit bråk med taxichaffören polisen har varit här 22:30 och hämtat några. Det blev dock några kvar i skogen en av dom lånade en cyckel inne på området som jag tog ifrån honom vid Grandungevägen kl 00:45. Jag har ställt cyckeln vid fiberskåpet vid Söderbergsväg 2 om du som äger cyckeln är en sommargäst så hör av dig till mig om du inte har möjlighet att hämta din cyckel så kan jag ta hand om den så länge.cyckeln är blekt röd med svart cyckelkorg av märket Nishiki Killen som kom cycklandes på den hade varit borta en lång stund på området vet ej om han varit inne någonstans.

  1. Hej!

   Tack för ditt mejl. Jag måste be om ursäkt för jag har inte sett att detta har kommit in förrän nu. Jag publicerar detta på en gång.

   Vänligen,
   Anna Sjödin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *